Tunnelmallinen Villa Furuvikin huvila saunoineen soveltuu monenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen ympäri vuoden.

 

Alepa on lähikauppa, josta löydät herkut helposti. Visiitti putiikin puolelle käy sukkelaan, sillä majailemme aivan naapurissasi. Edulliset hinnat saavat veden nousemaan kielelle, ja pitkät aukioloajat sunnuntaita myöden auttavat kummasti hiukopalan hankkimisessa. Valinnanvaraa on tuotteiden lisäksi runsaasti jo Alepoissa itsessään – pääkaupunkiseudun vatsan kurinaa vaimentaa nykyään yli 100 Alepaa.

 

Helsingin Kiinteistökauppa LKV:n löydät Helsingin Laajasalosta, Kauppakeskus Saaren toisesta kerroksesta. Tarjoamme luotettavaa ja yksilöllistä kiinteistönvälityspalvelua, halusitpa ostaa, myydä tai vuokrata. Me pidämme huolta, että teet aina hyvät kaupat. Tervetuloa keskustelemaan asuntoasioista!

 

Kattavat työkalut vaivattomaan tapahtumien järjestämiseen ja helppoon ilmoittautumiseen.

 

LAAJASALOJUOKSU

Vuodesta 1981 järjestetty Laajasalojuoksu on täällä taas – jäädäkseen. Kyläjuoksu – pieteetillä – tarjoaa 8 ja 15 kilometrin juoksun kauniissa laajasalon maisemissa. Kyläjuoksussa jokaisella on mahdollisuus, yhdessä tuttujen ja tuntemattomien kanssa, nauttia mahtavista maisemista ja paikoista – juosten tai sauvakävellen. Laajasalojuoksun ideana on saada kyläläiset osallistumaan yhteiseen tapahtumaan.Saarelaisilta saarelaisille tai kyläläisiltä kyläläisille on tapahtuman itseisarvo, mitä ei voi
ohittaa.

YHTEYSTIEDOT

sähköposti: info@laajasalojuoksu.fi

Laajasalon Pirkan Kiertäjät ry. © 2020. Oikeudet pidätetään.