Reitti Laajasalossa,

Laajasalojuoksu 8 ja 15 kilomerin reitit alkava kauppakeskus Saaren lähistöltä. Lähdön jälkeen reitit suuntaavat kohti Aino Acktén puistoa. Reitti kiertää Killingholman ja jatkaa Laajasalon rantoja kohti Kruunuvuorta. 8 ja 15 kilometrin reitit erkaantuvat noin 4,5 kilometrin jälkeen. 

15 kilometriä

15 kilometrin reitti suuntaa Aino Acktén puistosta kohti Kaitalahtea. Kaitalahdesta juostaan Kruunuvuoreen. Kruunuvuoren lammen jälkeen Päätien päästä 15 km eroaa 8 km reitistä suunnaten kohti Stansvikin niemen kärkeä. Stansvikin jälkeen reitti suuntaa kohti Hevossalmea. Hevossalmentietä seuraten reitti jatkuu kohti Sarvaston venesatamaa. Sieltä juostaan jälkeen rantoja seuraten Laajasalon golfkentän ympäri. Laajasalon tennishalleilta reitti suuntaa Laajasalon beach-volley kenttien kautta pienelle pätkää pururataa ja sieltä koulun kautta suoraan kohti maalia. 

Nousumetrejä 15 kilometrin juoksussa on Suunnon mukaan 230.


Event

Segment

8 kilometriä

8 kilometrin reitti suuntaa Aino Acktén puistosta Päätietä pitkin  suoraan kohti Kruunuvuorta. Kruunuvuoressa juostaan viimeisen jäljellä olevan huvilan ohi ja sivutaan Kruunuvuoren lampea. Kruunuvuoresta 8 kilometrin reitti suuntaa takaisin kohti kauppakeskus Saarta.

Nousumetrejä 8 kilometrin reitillä on Suunnon mukaan 109.


Event

Segment

LAAJASALOJUOKSU

Vuodesta 1981 järjestetty Laajasalojuoksu on täällä taas – jäädäkseen. Kyläjuoksu – pieteetillä – tarjoaa 8 ja 15 kilometrin juoksun kauniissa laajasalon maisemissa. Kyläjuoksussa jokaisella on mahdollisuus, yhdessä tuttujen ja tuntemattomien kanssa, nauttia mahtavista maisemista ja paikoista – juosten tai sauvakävellen. Laajasalojuoksun ideana on saada kyläläiset osallistumaan yhteiseen tapahtumaan.Saarelaisilta saarelaisille tai kyläläisiltä kyläläisille on tapahtuman itseisarvo, mitä ei voi
ohittaa.

YHTEYSTIEDOT

sähköposti: info@laajasalojuoksu.fi

Laajasalon Pirkan Kiertäjät ry. © 2022. Oikeudet pidätetään.